Prezentare

Audit All Professional este o societate comerciala cu capital integral romanesc infiintata in baza Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale. Audit All Professional are ca principal obiect de activitate efectuarea de activitati de contabilitate, revizie contabila, audit financiar si consultanta de specialitate, pe teritoriul Romaniei.

Audit All Professional este membru cu drepturi depline al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).

Misiunea Audit All Professional este de a oferi si presta servicii de specialitate catre clienti persoane fizice si/sau persoane juridice, in conditiile unui inalt nivel de profesionalism si competenta. Audit All Professional ofera deja o solutie coerenta si completa pentru o gama larga de clienti.


Noutati

Audit All Professional este membru cu drepturi depline al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).(C) 2006 Audit All Professional - Toate drepturile rezervate