Contabilitate si raportare financiara

Datorita experientei acumulate, profesionistii nostri ofera servicii de evidenta contabila si raportare financiara interna si externa la cele mai inalte standarde de performanta pentru clienti care activeaza in variate sectoare de activitate economica.

Este esential ca informatia contabila pe tot parcursul colectarii si prelucrarii si raportarii sale sa fie credibila, coerenta, completa si folositoare managementului companiei, pentru a se putea astfel lua cele mai competente si eficiente decizii ca efort si efect.

In calitatea sa de membru activ al CECCAR si CAFR, Audit All Professional ofera o certitudine in plus privind toate aceste aspecte de mai sus. De asemenea, data fiind experienta Audit All Professional cu clienti de tip companie multinationala, profesionistii Audit All Professional sunt mai mult decat familiarizati cu cerintele unor astfel de companii, cel putin la nivel general.

Noutati

Audit All Professional este membru cu drepturi depline al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).(C) 2006 Audit All Professional - Toate drepturile rezervate